A LOOK INSIDE LINKEDIN’S NEW YORK OFFICES

Design firm Corgan partnered with LinkedIn on the renovation of a portion of their New York headquarters located inside the Empire State Building. Work was primarily focused on the 23rd and 25th floors. LinkedIn’s main desires for the space were to improve its overall acoustics, add more comfort and hospitality features, offer the choice of privacy in an era dictated by the open office concept and to implement design gestures that would positively impact the wellbeing of LinkedIn employees. This was achieved through the design of both multifunction and hybrid spaces strategically located throughout both floors, including lounge areas with comfortable seating that offers a quiet ‘at-home’ feel.

DesignerCorgan
Photography: courtesy of Corgan

 

Advertisements